Besplatna online psihološka podrška

Ako prepoznaješ da ti je zahtjevno nositi se s izazovima trenutnih okolnosti i da bi ti olakšalo podijeliti s nekime kako se osjećaš i o čemu promišljaš, omogućili smo besplatnu online podršku koju pruža Iskorakova psihologinja, pa nam se slobodno javi putem e-maila info@iskorak.hr ili Facebook inboxa.


U trenutnoj situaciji s koronavirusom sasvim je očekivano da dođe do stresa koji može ostaviti posljedice na naše psihofizičko zdravlje. Stres je još veći za one koji stanuju u područjima zahvaćenima potresom. Ono što dodatno otežava situaciju je neizvjesnost oko trajanja ovakvog stanja. U trenutnim okolnostima u kojima se nalazimo, nemamo informaciju o tome do kada će ova nelagoda trajati i stoga se mogu pojaviti osjećaj bespomoćnosti ili beznađa. Mogući su i manji ili veći napadi panike. Ovo ne znači da s nama nešto nije u redu ili da nemamo kapacitete za izboriti se sa situacijom. To je očekivana reakcija u ovakvim okolnostima i važno je biti blag prema sebi. Naši kapaciteti su još uvijek tu, samo su nešto smanjeni i teže ih koristimo.

Slobodno nam se javi za podršku putem e-maila info@iskorak.hr ili Facebook inboksa ako prepoznaješ da ti je zahtjevno nositi se s izazovima trenutnih okolnosti i da bi ti olakšalo podijeliti s nekime kako se osjećaš i o čemu promišljaš.


Za sve dodatne informacije kontaktiraj nas na info@iskorak.hr ili saznaj više na www.iskorak.hr/podrska/psiholog.