Testiranje na HIV i spolno prenosive infekcije (SPI)

Zbog posljedica potresa i dalje (još od ožujka) ne možemo koristiti naše prostore u Petrinjskoj 27 za rad s korisnicima/cama. Taj prostor nažalost više nećemo moći koristiti, stoga smo trenutno u fazi selidbe.

Nažalost, zbog procesa selidbe neće biti testiranja na HIV i sifilis, no nadamo se krenuti s testiranjem i ostalim aktivnostima tijekom rujna.

Molimo vas za strpljenje te da pratite naš web, kao i našu Facebook stranicu na kojima ćemo vas redovito obavještavati o novoj lokaciji (koja će također biti u centru Zagreba), kao i početku ostalih aktivnosti.

Psihološko i pravno savjetovanje dostupni su preko telefona/online.

Druge lokacije za testiranje u Zagrebu:

  • Savjetovalište za promicanje spolnog zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo nastavlja s testiranjem na HIV, hepatitis B i C i sifilis od 2.6. prema dosadašnjem radnom vremenu: utorkom od 11 do 15 sati, četvrtkom od 15 do 19 sati.

  • Testirati se može na HIV i hepatitis B i C u Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

  • Popodnevna klinika ne radi do daljnjeg, a oni koji imaju preostale nalaze neka zovu u jutarnjim satima na broj 01 2826 227.

  • PrEP ambulanta (i PEP ambulanta) na Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” rade uobičajeno, potrebno je rezervirati termin na 01 2826 206.

  • Testiranje u CheckPoint Zagreb na HIV, hepatitis C i sifilis moguće je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16:00 do 19:30 sati, uz novi proces naručivanjem.


Kontakte zavoda za javno zdravstvo i udruga koje provode dobrovoljno, anonimno i besplatno savjetovanje i testiranje na HIV i ostale spolno prenosive infekcije pronađi na ovom linku.


#ostaniteodgovorni


Možeš nas kontaktirati putem poziva ili WhatsAppa na 091 2444 666, e-maila info@iskorak.hr i Facebook inboksa.


Psihološka, pravna i zdravstvena podrška Iskoraka su ti na raspolaganju za savjete i online konzultacije kako bismo zajedno lakše prebrodili teške trenutke.